10 år yngre på 10 uger

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Reklame for Anti age klinikken

Jeg har gennem hele min model karriere levet i en verden hvor skønhed har spillet en meget stor rolle, og det har været en naturlig ting for mig at gøre brug af skønhedsbehandlinger inkl Filler og Botox. Jeg har altid tænkt sådan på det, at det er bedre at forbygge end at starte for sent hvor ens rynker er dybere, og det ville være svært at rette op på.

De sidste mange år, har disse behandlinger været på pause en del gange, som de fleste ved har jeg i 8 år været igang med fertilitetsbehandling, og i de perioder har jeg ikke kunne gøre brug af hverken Botox eller Fillers.

Nu er jeg jo kommet på den anden side af 40 og jeg deler nok samme oplevelse som mange andre kvinder at man føler man til tider lige trænger til et lille løft, da’ vi alle jo godt ved at det hele går syd på jo ældre vi bliver og man har ikke lyst til at træt ud, bare mere frisk og for alt i verden helst naturlig ud.

Jeg ønsker ikke at ligne en fra Real House of Beverly Hills med al for mange behandlinger og hvor det første man bliver spurgt er hvor er du blevet opereret!? . I min tid i modelbranchen oplevede jeg mange modeller som bare så for “overdone” ud. Det ønsker jeg ikke.

Derfor har jeg valgt Anti Age Klinikken. Susanne som er ejer og stifter af klinikken vælger at lave de meste æstetiske og mest naturlige behandlinger. Hun har fået meget ros fra mange andre som har fået behandling hos hende og derfor er jeg ikke bange for skulle prøve den her store omgang. Jeg holder jer løbende opdateret på min blog og fortæller gerne lidt mere detaljeret om de behandlinger jeg får.

Hos Anti Age Klinikken har jeg fået muligheden for at prøve den nye behandling “10 år yngre på 10 uger” og resultaterne skulle både give varige / holdbare resultater over længere sigt. Det er vigtigt for mig, da jeg ikke ønsker et større indgreb som ansigtsløft mv. hvor man bruger kniv og skal i fuld narkose. det giver både permanente ar og ikke mindst koste en hel formue.

Vi havde en skøn konsultation hvor hun fortalte mig om hvad for nogle behandlinger som ville passe til mig og min hud. Vi fik lavet en plan for de næste 10 uger, hvor jeg selvfølgelig vil have alle jer læser med på sidelinjen.

Den første uge starter vi med Kleresca behandlingen som er udviklet til at simulere hudens egne biologiske processer, behandlingen er en kontroleret LED-lysbehandling.

Lidt om hvad behandlingen gør:

Den hjælper med at fremmer dannelsen af Kollagen

Forbedre hudens kvalitet og naturlige glød

Minimerer porestørrelsen og finde linjer

Minimerer synligheden af ar.

Kliniske studier har vist, at Kleresca øger produktionen af kollagen med 400%

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top