Den bedste gave man kunne ønske sig

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

I drømmer ikke om hvor længe jeg gerne ville dele denne nyhed med jer<3 Men det hele er stadig så uvirkeligt, tænk engang at det vi har drømt om så længe endelig er sket for os, jeg troede aldrig jeg skulle lavet sådan et blog indlæg her, men hvor er det altså også bare fantastisk at kunne dele det med alle jer.

Mange af jer har måske gættede det, eller havde haft det på fornemmelsen i et stykket tid, men vi skulle lige begge 2 være klar på at fortælle det, Michael ville gerne vente rigtig længe, og stod det til ham, havde vi nok ventede længere endnu;)

Men alt ser så fint ud, vores lille baby har det så fint. Vi er nok nogle af dem som har fået flest trygheds scanninger og ved i hvad hvis det er det man har det bedst med, så skal man bare gøre det <3 Og efter at mine 4 tidligere gravidteter desværre ikke blev til nogen baby, så har man bare brug for at få den tryghed, at alt ser fint ud.

Jeg vil i de næste par uger dele en masse ting med jer, og fortælle mere om vores Rusland’s tur og min graviditet indtil videre, for en ting er 100% sikkert det her ville aldrig være sket hvis det ikke var for Dr Olga og Olga fertility clinic.

Tak til alle jer der har været så søde og vente og ikke spørge ind til det, og vente til vi selv var klar til at fortælle jer det.

Til alle jer nye der læser med, og ikke kender vores historie er der lige et link her til noget af vores rejse Vores fertilitetsbehandling fra start til slut?

Til alle jer der stadig kæmper, jeg føler med jer<3 mange opgiver kampen, vi gjorde det selv på et tidspunkt, hvor det bare blev for hårdt, og vi ville for alt i verden beholde vores kærlighed til hinanden, men havde det ikke været for jer søde læser havde jeg aldrig hørt om Clinic Olga i Rusland, jeg vil med glæde dele alt hvad i gerne vil vide ang klinikken, tænker at lave en spørgerunde på Instagram og derefter lave et blog indlæg herinde, for i fortjener alle at opleve det her<3

Jeg deler lige nogle billeder med jer fra vores rejse som endelig lykkes efter 9 år i fertilitetsbehandling.

9 kommentarer til “Den bedste gave man kunne ønske sig”

 1. Hvor er det VILDT !!!!!! Kæmpe tillykke til jer begge. Som tidligere fertilitetspige så kommer det dog ikke bag på mig at Dr Olga kunne det de andre ikke kunne. Det ry havde hun allerede dengang jeg var i fertilitetshelvedet for 10 år siden.

  May the cravings be with you. And May God være med Michael hvis han ikke forstår, at jo mere man lort man har gennemgået for at blive gravid med hans barn. Jo mere rimeligt er det at han skal hente lakrids til en klokken 23.45. Eller spise KFC for 4.dag i streg ????

 2. Hvor er det skønt at læse ❤️ Jeg har længe heppet på jer, og jeg håbede sådan, at I ikke ville give helt op uden at have prøvet hos en dygtig klinik i udlandet. De kan bare noget mere! Stort, stort tillykke ????

  1. Stort tillykke. Ja! Jeg har godt vist det. Når Michael har lavet de indslag om dans/gymnastik sammen med Mie, så har glæden været “ustyrlig” stor.

   Hvilket jeg også godt forstår!! ????????????????????????????????????.

   Jeg ville ønske at jeg/ vi havde kendt til den vej rundt. Men det er desværre for sent nu ????.

   Jeg glæder mig max på jeres vegne til at han kommer til verden.

   Rigtig meget kærlighed til jer alle sammen. ????????????????????????????????????????????❤❤❤❤

 3. Christina Fischer

  Kæmpe stort tillykke. Jeg har selv et tre-årigt energibundt af et mirakel fra Olga Fertility Clinic. De er fantastiske. Nyd den kommende tid og jeres lille mirakel❤️

  1. Kæmpe tillykke. Jeg har fulgt dig siden jeg selv var i behandling første gang (i alt 23 forsøg og nu to skønne børn), og jeg har krydset fingre for jer lige så længe.

 4. Kæmpe stort tillykke. Hvor er det sejt, at i har kæmpet i så mange år.
  Jeg har været i fertilitetsbehandling i lidt over et år nu og synes, at det er det hårdeste nogensinde. Jeg kan ikke andet end at håbe på, at der snart sker noget, for jeg tror ikke, at jeg kan være lige så tålmodig som jer og holde fast i håbet, selvom mit største ønske er at blive mor. Fertilitetsforløb er fyldt med glæde, sorg, forhåbninger, forventninger, skuffelser og hjemløs kærlighed. Det er hårdt! I er Danmarks sejeste par. Tak for jeres historie ???? <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top