Kleresca behandling

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Reklame for Antiage klinikken

Opdatering på 10 år yngre på 10 uger.

Til jer som har fuldt med her på bloggen og på min Instagram, ved jeg er igang med et forløb sammen med Susanne Mariegaard som er indehaver og kosmetisk sygeplejerske her Anti Age Klinikken.

Jeg har nu fået en et par behandlinger med kleresca og jeg kan sige 100% ærlig jeg er fuldstændig vild med dem, de har gjort så meget godt for min hud, den er blevet mere fin og vital at se på, ja jeg behøver faktisk ikke makeup på mere, hvilket i sig selv er en befrielse;)

Til jer der ikke har hørt om behandlingen før, eller ikke helt ved hvad den gør vil jeg lige fortælle lidt om hvad den kan:

Hvad gør Kleresca ?

KLERESCA -HUDFORYNGELSE I ET NYT LYS

Få gløden tilbage i din hud med Kleresca Skin Rejuvenation, der styrker den naturlige collagenproduktion, mindsker porerne og reducerer fine linjer.

Kleresca skin-rejuvenation er en behagelig og hudforyngende behandling, der er udviklet til at stimulere hudens egne biologiske processer. Behandlingen er videnskabeligt veldokumenteret og bygger på en unik lysteknologi, der er inspireret af naturens fotosyntese.

Behandlingen er smertefri.

Hvis du har Rosacea er denne behandling fantastisk:

KLERESCA ROSACEA BEHANDLING

Kleresca® Rosacea er en målrettet ikke-invasiv behandling, som er udviklet specielt til behandling af rosacea symptomer.

Behandlingen stimulerer hudens egne regenereringsmekanismer. Nedsætter betændelsestilstanden og aflaster hudens stress betydelig.

Hvis du døjer med acne, er kleresca behandling måske noget for dig:

KLERESCA ACNE BEHANDLING

Kleresca® Acne behandling er en behandling med flere egenskaber, hvor fluorescerende lys anvendes til at bekæmpe flere af de faktorer, som forårsager aknens patogenese. Samtidig er den med til at reducere ar dannelse.

Behandlingen reducerer inflammation, normaliserer celleaktivitet, øger kollagendannelse, reducere ar dannelse og har en langtidsvirkende effekt.

Kleresca® Acne behandling har en genoprettende virkning på celleniveau, da hudens dybere lag bliver aktiveret. Denne virkning fastholdes over tid, så patienterne kommer til at opleve løbende bedring gennem flere måneder, selv efter endt behandling.

Desuden er det en komfortabel og behagelig oplevelse med minimal restitutionstid.

Når jeg har fået alle mine behandlinger, vil jeg ligge før og efter billeder ind på bloggen, allerede nu kan man se stor forskel:)

Her kan i se en video om hvordan der hele forgår:

Kleresca Behandling

Lige et par billeder fra min anden behandling.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top