Derfor rejser vi hver for sig

Bryd tabuet omkring fertilitets behandling

Idag har vi haft den sidste dag med det søde tv hold, som jeg tidligere har skrevet så er vi med i et nyt program som bliver vist på DR2 til oktober, hele programmet omhandler fertilitets behandling, både vores seneste forløb og nogle andre par som også er med.

Det hele har været lidt af en rutsjebane tur, godt nok har vi været åbne omkring vores forløb både her på bloggen og i pressen, men det at have et tv hold med til alt har været lidt hårdt til tider, da’ både Michael og jeg har fået talt om mange ting i programmet, som vi tit glemmer og tale om herhjemme, det tror jeg har været sundt for os.

Det er vigtig for mig at vise jer alle hvor hårdt det er at være igennem et fertilitets forløb, Vi vil meget gerne være med til at bryde det tabu der er omkring fertilitets behandling håber lidt vi gør det ved at medvirke i dette program.

<3

 

4 kommentarer

 • Anne Marie

  Kære i to skønne mennesker.
  Jeg håber så meget, at det lykkes for jer.
  Jeg er mormor til 2 skønne børnebørn på 11 og 8 år, som begge er kommet til verden ved fertilitetsbehandling. Jeg har fulgt min datter tæt på, så jeg ved hvad i går igennem….. Held og lykke.
  Varme kram og tanker til jer begge ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Kære Joan

  Hvor er det flot, at du deler jeres kamp. Jeg har fulgt dig et stykke tid, da jeg på mange måder føler, at vores historier ligner hinanden. Min mand og jeg har selv været hele møllen igennem med nok ca. 16 forsøg over næsten 3,5 år; først i det offentlige og derefter på Trianglen. Jeg blev selv endeligt gravid i en cyklus med prædnison, så det kan helt sikkert være vejen frem.

  Jeg var ikke selv modig nok til at dele vores situation med nogen, men ville ønske, jeg havde været lige så åben og sej som dig. Med fertilitetsbehandling er der desværre kun den lange vej med sprøjter, piller og ægudtagninger, og det kræver sin mand/kvinde at komme helskindet ud på den anden side. Jeg ønsker jer al held, og håber sådan, at det lykkes for jer snart.

  Kærlig hilsen Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Tak fordi i er så modige – ville ønske jeg var det samme. Fertilitetsbehandling er nemlig det hårdeste at gå igennem, og så svært for omverdenen at forstå. Jeg ønsker jer alt det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Dam Søndergaard

  Hej til jer to dejlig mennesker 😊 Der er ikke noget som jeg/vi ønsker mere for jer at I kan få lov til at blive forældre det fortjener I om nogen ♥️ Vil se frem til at se dette program som I jo deltager i og som jeg godt nok vil tage hatten af for at I kan i denne svære svære tid uha uha De kærligste hilsner og tanker fra OS til jer ♥️♥️♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor rejser vi hver for sig