10 ting du skal være forberedt på når du har teenager med på ferie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ved ikke hvor mange af jer som fik læst mit sidste indlæg, eller kan i lige læse det først her

I Fredags bookede jeg en rejse til mig og mine 2 niecer (Natalia og Lærke) i kan lige så godt lære deres navne, da’ de nok kommer til at fylde en del på bloggen denne uge:)

Jeg har længe ville rejse med de 2 her alene uden deres forældre bare os 3 tøser på tur, vi har virkelig hyggede, og jeg elsker dem af hele mit hjerte… meen jeg må indrømme jeg troede det ville være meget lettere og rejse med dem når de ikke var helt små, men nu er der lige som nogle andre ting som er vigtigere end deres Yndlings moster/faster…. Her er lige en liste, både til jer der har børn på vej mod de 13-14 år, og jer der ikke selv har børn, men ønsker og rejse med 2 teenager..

1 – Sørg for der er wifi overalt, når jeg skriver overalt så mener jeg overalt man skal jo følge op på sin Snapchat streak??

2 – Sørg for deres mobil ikke løber tør for strøm, for så er der først krise..

3 – Det er vigtig i køber en powerbank, så de kan få strøm på hele tiden også selvom man er tæt på at komme for sent til flyet, da’ powebanken jo liiige skal oplades først…

4 – Sørg for de får solcreme på, så de ikke bliver skoldet.. Når man er teenager bruger man helst sun accelerator selvfølgelig uden faktor i, da’ man jo skal blive brun.. (kosmetologen her er ikke enige;)

5 – Når man er 13 og 14 år så begynder man jo og interessere sig for det modsatte køn, så hold øje med deres telefoner, når de tjekker ind et sted, begynder det nemlig rigtig mange (her tyrkiste) drenge og skrive til dem, og hvis i selv har været dreng engang så ved i godt hvad de skriver om, og det bliver et nej herfra siger Moster/faster

6 – I skal huske at selvom i har betalt for turen, er det ikke jer der bestemmer, det er altid teenageren som styre showet, alt bliver 100 gange nemmere hvis i bare gør som de siger, så bliver de nemmere og have med at gøre;)

7 – Væk dem meget stille om morgenen, også selvom de selv har sagt de vil tidligt op og have noget ud af dagen, er det ikke sikkert det gælder dagen efter;)

8 – Tænk ikke videre over det, hvis de kun spiser pomfritter på turen når man er teenagere kan man nemlig ikke rigtig li’ noget mad, også selvom man ikke har smagt på det endnu;)

9 – Husk på altid og være den glade, da’ en teenagers humør skifter ret ofte.. i lære hurtig at lige vente en halv til en hel time, så er de en hel anden person igen.. ?

10 – Sørg for gud skyld for ikke og være pinlig, dvs tænk over alt hvad du siger og gør, en teenager skal jo kunne holde ud til at være sammen med dig;)

10 a – Det er vigtig at huske på en teenager ingen arme har, derfor er det vigtig DU sørger for alle de ting jeg har skrevet ned, vent lige en 4-5 år så får de forhåbentligt deres arme tilbage;)

Alt det her er skrevet med et smil på læben, de er slet ikke så slemme hele tiden;)

Moster/faster elsker dem <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top