Min graviditet del 3

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Puha jeg ved godt jeg ikke har fået skrevet herinde lææænge, men med en lille bebs på armen hele tiden, så er det ikke så let:/

Vi er nu henne ved uge 21 i min graviditet, og det er så også her jeg får konstateret gravidtetssukkersyge, føj for den altså.. Mig som havde troede jeg bare kunne spise mig rigtig tyk i min graviditet altså faktisk leve af is osv, det måtte jeg så skyde en hvid pil efter, øv altså. Men jeg måtte jo se på den lyse side af det hele som man nu siger, så ville jeg nok ikke tage mere på end selve gravidteten, så skulle jeg nok ikke kæmpe for at tabe det hele igen. Men jeg tænkte også lidt nu gider jeg ikke flere ting, ikke nok med begge men hænder sover hele tiden, så kan jeg ikke engang trøste spise mig fra det hele.. Ihhhh altså.

Nu skal det hele jo ikke lyder så hårdt, der er jo andre der sikkert har haft en hårdere og svære graviditet end jeg, så jeg måtte knibe balderne sammen og få det bedste ud af det, for der kommer jo snart en bebs ud <3

Vi forsatte med vores scanninger hos moderliv, og fik også taget det der 3D billede, men det ville lille blot altså ikke rigtig, stadig en med sin egen mening;)

Her ses 3D billede i uge 26

Min Mave i uge 26

Resten af min graviditet forløb rigtig godt, mit graviditetssukkersyge var nærmest væk, og jeg kunne godt synde engang i mellem, selvom jeg spiste ret sundt, det har jeg faktisk altid gjort så at jeg fik det under min graviditet syntes jeg stadig er underligt..

Fødselsforberedelse

Så kom dagen jeg havde glædet mig helt vildt til, vi skulle nemlig til fødselsforberedelse inde hos Moderliv, det er 3 moduler over 3 gange det er helt fantastisk er så glad for vi gjorde det, det her er jo en helt ny verden så alt den viden vi kan få den suger vi til os:) Og hvor er de bare gode til at undervise, de 3 timer hver modul tager, føles slet ikke så lang tid, vi følte os godt klædt på til lille blot skulle komme.

Da’ vi var nået til uge 35 Vi tog ind til Moderliv igen for at prøve at få et bedre 3D billede, jeg syntes det er meget bedre og lille blot ser bare så sød ud her de der læber er lige til at kysse <3

3D scanning uge 35

Min mave uge 35

Det var det sidste mave billede vi selv nået at tage, vi glemte helt at tage de sidste, da’ vi var på ferie i Hornbæk med hele min familie fra Jylland i 2 uger.

Men jeg nået lige at komme forbi den sødeste fotograf Søs Savage som har Savagefoto og få taget de her flotte billeder, dem er jeg simpelhen så stolt over jeg fik tid til og at jeg lige nået at få dem taget inden blot meldte sin ankomst lige lidt før vi havde regnet med.

Prøv lige at se hvor dygtig hun er <3

Vendningsforsøg

Vi var inde til vendingsforsøg, første gang i uge 37 da’ blot desværre lå i tværleje, men det lykkes ikke at få ham vendt eller de prøvede ikke, da’ han ikke lige lå til at man kunne forsøge at vende ham:/ så vi fik en ny tid i uge 38.

Uge 38

Dagen før vi skulle ind til vendingsforsøget for anden gang, tog vi ud og spise da’ man jo i nogle tilfælde kunne gå i fødsel eller akut kejsersnit, hvis hjertelyden falder hos den lille baby.

Glade så vi ud, hvad vi ikke viste var at det var vores sidste aften hvor vi kun var 2.

Den 21/7-21

Den 22/7-21

Blob kom nemlig til verden den 22/7 i uge 38 så ikke før tid, men før vi var sådan helt klar selv, men det er man vel aldrig . 🙂

Det var sidste del i min graviditet, tænker jeg laver en mere og fortæller om fødslen <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top