Babyboom efter corona…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Nøjjj hvor bliver jeg træt af og læse det, når jeg ser eller læser opslag som dette på de sociale medier, er jeg meget tæt på at slette de mennesker… Ja ja jeg ved godt de syntes det er skide sjovt osv.. Men for os i fertilitetsbehandling er det overhovedet ikke i nærheden af sjovt!! Ved godt man må skrive lige hvad man vil, nu går der heller ikke længe før folk dele et scanningsbillede, som Aprilsnar.. Virkelig også sjov!!

Hvorfor bliver jeg træt, jo det skal jeg fortælle jer:

1 – Vi bliver ikke bare gravide hvis vi knalder som kaniner (som der åbenbart er mange som gør nu, hvis jeg læser det rigtigt!??)

2 – Alle (næsten) Fertilitetsklinikker er lukkede, som så meget andet i Danmark og resten af verden lige nu.

3 – Ekstra hård for dem som var igang med et forsøg, men må stoppe det hele, vente og starte op igen med ja dobbelt medicin, da’ man jo skal starte igen..

4 – Man er frustreret og ked af det, da’ man jo aldrig ved om det nogensiden bliver ens tur til at blive Mor eller Far..

Så kom jeg af med det;)

Jeg vil ønske for jer som er i fertilitetsbehandling, at i alle vil have held med jeres næste forsøg, når verden åbner op igen.

Kærlighed til jer <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top