Foredrag med Pelle

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Hej i skønne læser!! ved det længe siden, jeg har lavet et indlæg, jeg skal altså til at være bedre til at opdatere herinde;)

Den 7 marts hold jeg mit først foredrag for Landsforeningen for ufrivillige barnløse, også kaldet LFUB, (i kan finde dem på både FB og Instagram) det var med alle nerver uden på tøjet, da’ jeg altid har været af den overbevisning at det er altid nemmere at tale om barnløshed, hvis man en dag var så heldig at få den drøm opfyldt. Det tror jeg stadig på, men derfor er jeg også mere end klar på at fortælle vores historie da’ den ikke er endt lykkelig endnu… Jeg synes der er brug for sådanne historie også, da’ vi er så mange der er i samme båd, nogle af os er heldig andre kæmper flere år, uden held.. Det er en historie jeg gerne vil dele med jer<3

Så jeg vil lige gøre jer alle opmærksomme på at det er idag den 25/3 kl 20.00 jeg gæster Pelle Hvenegaards fertilitetsbrevkasse, dog ikke hjemme hos ham som vi først skulle have været, men jeg hopper på via skype herhjemme. linket finder i her Fertilitetsbrevkasse

Jeg vil fortæller om vores forløb og der vil samtidige være mulighed for i kan stille spørgsmål, lige nu er der 2 andre foredrag inde på Pelle’s side, som jeg syntes i skal gå ind og lytte til.<3

Husk du er ikke alene i denne her fertilitets verden<3 Sammen er vi stærkere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top