Er min tid ved at løbe fra mig

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Det er jo ingen hemmelighed, vi har været i fertilitetsbehandling i 8 år, det kan man jo læse alle steder, fordi jeg har valgt at være åben omkring det, hvilket jeg syntes har været rigtigt vigtigt for os, det har hjulpet os rigtige meget, i forhold til alle de spørgsmål vi fik med henblik på hvornår vi skulle ha’ børn, blot efter vi havde været kærester i knap et år.

Her i corona tiden, har jeg tænkt en del over det med at min tid måske snart er over til at det kan lykkes med mine æg, bl.a fordi min Mor gik i overgangsalderen som 42 år. og jer der altid læser med ved jo jeg bliver 42 i år, ikke at jeg syntes det er for sent, kender mange der først før børn i deres 40’er pga de også har brugt mange år i fertilitetsbehandling eller bare lige vil have en efternøler;) Bliver så træt af folk skal bestemme hvornår det er for sent.. ja ja bevares jeg ville da’ gerne have startet da’ vi prøvet første gang da jeg var 33 år. eller da’ jeg blive gravid udenfor livmoderen som 29 år.. Så ville jeg nok ha’ haft en 4-5 børn nu, ja jeg vil (ville) gerne ha’ mange børn, er selv ud af en søskendeflok på 5, nu vil jeg bare blive glad bare for et barn <3 Lad nu bare være med at gøre dig klog på hvordan det helt skal gøres, og man bare skulle have startet da’ men var 20 år, der er også nogle i deres 20’er der kæmper i fertilitetsverden, jeg bliver rigtig træt…

I mit næste blog indlæg vil jeg fortælle om hvor vi har valgt vores sidste forsøg skal forgå, jeg kan sige så meget at det ikke er danmark. Og det er jer læser som fortalte mig om klinikken, så tak for jer <3

Stort corona kram

1 kommentar til “Er min tid ved at løbe fra mig”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top