Felix

Ferie med Børn

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Igår lavede jeg et opslag på min Instagram om hvor mange der faktisk syntes det er hårdt at holde ferie med deres børn og glæder sig til de igen skal i Vuggestue-BH osv. Puha… hold nu op en masse kommentar..

Jeg skrev at jeg fik helt ondt i maven over at læse alle de opslag, og jeg kan se at 98% af mine følger syntes heldigvis det sammen som jeg. Ikke at jeg ikke også syntes det er hårdt til tider, men jeg er vi slet ikke der hvor jeg heller vil tilbage til arbejde og sætte Felix i institution igen, hvis man kunne få det samme i løn for at holde ham hjemme så ville jeg heller det.

Jeg vil lige svare på nogle af de negative kommentar som altid kommer, fordi der nok er nogle der føler sig ramt af min opslag, som er bakkede op af 98% andre.

Jeg anerkender dem som syntes det er hårdt, men i får mig aldrig til at syntes det er mere rigtigt at få andre til at se efter ens børn, som man forhåbelig har fået fordi man gerne vil være sammen med dem.

Her taler vi ikke om det er rigtigt eller forkert at sætte dem i institution eller ej, her taler vi om ferie med børn, det er fra 3 til 4-5 uger, det tænker jeg godt man kan klare..

1 % skrev at det kan jeg sagtens sige fordi jeg kun har et barn, men der gir’ jeg dem overhovedet ikke ret. Jeg er ud af en søskende flok på 5 hvor vi alle var forholdsvis tæt på hinanden, vi havde alle glæde af hinanden og kunne lege med hinanden, når man kun har et barn så er Mor eller Far på HELE tiden.. Heldigvis var der nogle som skrev det samme som jeg.

Så var der en som mente det var Momshaming.. Say what? Nu må folk altså stoppe.. og læse opslaget igen. Flere pædagoger har også kommenteret at nogle vælger simpelhen IKKE at holde ferie med deres børn, det er ikke i orden.. Stil jer selv spørgsmålet hvorfor har i fået dem?

Igen det her opslag handler om at børn også har brug for en “pause” fra institution de har brug for at være mere sammen med deres Mor eller Far, det er da’ forhåbelig ikke nogle der kan være uenige i??

Når de små bliver den aldre hvor de gerne vil være længere afsted fordi de leger osv er det er helt anden sag. Men de er små så kort tid, og det er vores fornemmeste opgave at gøre dem til fine søde mennesker, med masser af tryghed.

Jeg er ovenud lykkelig for at den Vuggestue Felix går i, holder lukkede i 3 uger, så børn i hvertfald har 3 ugers samhængende ferie, med deres forældre.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top