Fertilitets seminar i København

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Det er med stor glæde jeg kan fortælle jer at Olga endnu engang kommer til København og afholder Fertilitets seminar. Det bliver holdt på hotel Island.

Dato den 20 April.

Det hele starter kl 10.30 hvor der er registering og møde med de andre deltager.

Kl 11 er der Gæstetalere: hvor jeg Joan Divine og andre tidligere patienter af O.L.G.A. Klinik vil fortælle deres historie.

Kl 11.30 er selve Foredraget: Som omhandler “Hvad er det sande resultat af en IVF-behandling? En positiv test eller en baby?” I foredraget vil forklare: Hvordan opnår man en vellykket levende fødsel ved hjælp af sine egne æg efter flere mislykkede IVF’er? Hvordan reducerer man risikoen for abort, og hvordan øger man chancen for levende fødsel ved brug af PGT-A i IVF-cyklusser med egne æg? Hvordan reducerer man antallet af forsøg indtil levende fødsel? Hvordan forbereder du din livmoder, immunforsvar og hele kroppen til en vellykket graviditet? Hvad skal man gøre, hvis der ikke er sunde æg tilbage? Hvordan accepterer man ægdonation og træffer et optimalt ægdonorvalg? Er det for sent at blive mor i slutningen af ​​40’erne – begyndelsen af ​​50’erne, og hvad er chancerne og risiciene?

Fra kl. 13:00 Spørgsmål og svar og personlige konsultationer med O.L.G.A. og andre fertilitets læger

Tilmeld dig og deltag – det er gratis, men antallet af pladser er begrænset.

https://olgafertilityclinic.com/en/events/seminar-copenhagen/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top