Go’aften Danmark og en lille opsang

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

I går den 12/3 var vi inde i go’aften Danmark og tale om vores lille mirakel som er lavet i Rusland hos Olga fertility clinic. Vi var meget heldig syntes vi selv at det var Simi Jan som skulle interview os, hun er simpelhen skøn og ligetil det er jeg vild med.

Først vil jeg lige komme med et par rettelser, Simi Jan kom til at sige at jeg kun havde en æggestok det er ikke rigtigt, det er en æggeleder jeg har, har stadig bege mine æggestokke, Men tænkte ikke lige over det da’ hun sagde det, man har ikke så lang tid i studiet så man kan hurtig blive forvirret:) Billede de viste var af min doktor Nina og jeg ikke Olga som har klinikken.

Dr Olga udføre ikke selv behandlinger mere, hun ejer klinikken sammen med 2 andre, men hun er med i alle beslutninger der bliver taget, og det er stadig hende jeg har kontakt med, hun betyder alverden for mig ligesom Nina det er på grund af de 2 jeg er blevet gravid<3

Med frygt for at lyde sur eller noget, vil jeg lige hurtig sige at vores 9 år har været fertilitetsbehandling, alle 9 år med IVF/ICSI behandlinger, sprøjter, æg udtagninger osv, grunden til jeg skriver dette, er fordi en del af jer skriver i har været igennem det sammen og det tog jer mange år før i blev gravide, men jeg må lige tilføje at prøve på at få børn i soveværelset i mange år, er SLET ikke det samme som fertilitetsbehandling, jeg er ked af og sige det.. Jeg ville ønske at vi “bare” kunne ha’ gjort det på den måde, så ville min krop nok stadig være den samme uden alle de hormoner i alle de år, og jeg havde nok ikke haft 3 % risici for æggestokkekræft. Jeg tar hatten af for alle mine medsøstre der er igennem eller har været igennem det samme, i ved hvad jeg taler om <3 Bare lige så i ikke misforstår jeg negligere ikke det at lave børn “alm” i mange år, ikke er hårdt og frusterende, men i må love mig ikke at sammeligne det med fertilitetsbehandling.

Tak for alle jeres søde kommentar, i er fantastiske <3

7 kommentarer til “Go’aften Danmark og en lille opsang”

 1. Stort tillykke, vi så jer i godaften Danmark
  Den måde Michael så på dig ramte vores hjerter.
  Dorte var så heldig at danse ned Michael på hendes 60 års fødselsdag.
  Knus Dorte og Max

 2. Dorthe Karlsen

  Kæmpe tillykke hvor er det dejligt for jer. Godt at i endelig fandt eksperterne på området. Det er for dårlig det de tilbyder i Danmark.
  I får selvfølgelig den dejligste baby og bliver nogle fantastiske forældre

  1. Det har du helt forkert i, Simi Jan var i go aften DK, Ulla var på aftenshowet;) Så må du ha’ set det forkerte program

 3. Stort tillykke til jer 🤰❤️ Flot at I har kæmpet i så mange år – det kræver sin mand og kvinde. Efter selv at have været i fertilitetsbehandling, og nu gravid med vores 2. barn, er jeg helt skræmt over det forløb I har været igennem. Vi fik hjælp på hospitalet i Skive begge gange og jeg har faktisk deltaget i et forsøg omkring netop progesteron som har hjulpet dig. Det har de meget fokus på, så kan kun 🤞 for, at deres viden og meget professionelle tilgang bliver delt blandt hospitalerne i Danmark
  Nyd graviditeten, tosomheden og babyen når den kommer ❤️ og fedt, at I ikke vil vide kønnet. Det er SÅ stort, at få af vide lige når man har født.

 4. Hej Joan – kæmpe stort tillykke med jeres graviditet og hvor er det fint at du deler jeres erfaringer, det tror jeg mange har gavn af!

  Jeg arbejder med IVF (ikke i en klinik). Jeg er meget nysgerrig på at høre hvad Olga klinikken gjorde? Var det PGT, analyse af hvornår din livmoder er mest modtagelig, selektion af sædceller eller andet?

  De bedste hilsner og alt godt fremover
  Caroline

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top