Podcasts med Venterummet & Sladderkongen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Når man vælger at stå frem med sin historie om fertilitetbehandling, så er det vigtig man er ærlig. For mig betyder det at kunne hjælpe andre ved at fortælle min historie meget. Jeg håber i vil lytte med <3

Jeg har været heldig at få lov til at fortælle min historie i en podcasts, som er lavet af venterummet som de to søde kvinder Ditte-Marie og Anne-Kirstine har, den går meget i dybden med alt indenfor fertilitetsverden også ang klinikken i Rusland, den kan du høre den her Podcast.

eg har også lavet en opfølgning med Henrik min gode ven som har Sladderkongen om vores fertilitetsbehandling de er lidt kortere men vi kommer omkring en masse alligevel, den kan i lytte til her:

Sladderkongen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top