Olga Fertility Clinic

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Først vil jeg lige sige tak til alt den respons jeg har fået på min Instagram, da’ jeg begyndte at fortælle vi var startet på vores sidste eventyr i fertilitetsverden, denne gang i Rusland. Men ikke bare hvilken som helst klinik som Ekstra bladet får det til at lyde som om, har idag vores dem til at rette det på deres online side. Så mage er jer vil meget gerne vide mere, jeg prøvet at fortælle meget af det i min story, jeg har lavet mage af de stores om til højdepunkter, så de bliver derinde, men jeg vil også prøve at besvare jer herinde.

For at svare på de vigtige af jeres spørgsmål, kommer der nogle svar her, det skal lige siges jeg er IKKE læge, dette er min historie jeg fortæller og svare jer på.

1 – Hvorfor er i gået videre med behandlingen hos Olga?

Som i kan læse i mine tidligere opslag, har vi været igennem 16 forsøg i Danmark, 11 med ægudtagning, et par mislykkes forsøg og nogle fryseæg. Jeg har været gravid 3 gange, 1 gang mistede vi i uge 11-12 vores 2 og 3 gang, gik vi til uge 6-7 med nedadgående HCG. og ingen hjerteblink.

Vi har altid søgt svar, eller prøvet at få lægerne til at lave nogle flere test, for at finde ud af hvad næste step skulle være, men det eneste der skete var at jeg blev sat op i medicin eller ned eller en ny slags.. Det jeg så gerne ville, var at de lige så meget som jeg, gerne ville finde ud af hvorfor jeg ikke kunne holde på en graviditet, jo bevares jeg fik Prednison 3 gange men jeg tænker efter anden gang, er det vel normalt man tænker i andre baner?? Desværre er det ikke sådan det fungere i DK, i hvertfald ikke de klinikker vi har gået på. Det som de kunne forslå var sæd donor (Michael’s kvalitet er meget svingende) eller prøve med en æg donor, men der har aldrig været noget galt med mine æg, dog laver jeg få æg med de er altid blevet befrugtede. Jeg kunne til sidst mærke, at jeg ikke ville flere forsøg i DK hvis de ikke var interesseret i at finde ind til “problemet” eller i det mindste prøve. Vi kastede håndklædet i ringen og melde ud på bloggen at vi ville stoppe vores behandling efter 7 år i denne verden, og finde tilbage til hinanden igen.

Det var så her en masse af jer læser skrev til mig om klinik Olga i Rusland og at de ville ønske at jeg ikke ville stoppe, før jeg havde prøve hos hende og hendes team. Jeg startede med at undersøge en masse om klinikken, jeg kunne se at hun holdte seminar i Sverige og det tættest på os var Malmø, og jeg tænkte at vi ville jo ikke tabe noget ved at tage afsted og høre om det. På de 2 timer lærte jeg meget mere om fertilitetsbehandling end man kan læse sig til, vi havde også en halv time alene sammen med Olga, for vi kunne fortælle vores historie.

At tage til Malmø var det bedste vi havde gjort, og hvis vi gerne ville prøve en sidste gang viste jeg med det sammen det skulle kun være hos Olga’s klinik. Vi brugte tiden fornuftigt på at tænke det hele igennem, kunne vi klare mere som kærester? for jeg kan fortælle jer det tar’ hårdt på forholdet, det er det mest opslidende jeg har prøvet i mit liv. Vi tog til Thailand i December fik slappede af og blev enige om da’ vi kom hjem ville vi tilmeldte os til behandling i Januar 2020. <3

2 – Hvordan forgår det Rusland hos olga?

Det hele starter med samtale med Olga på et af seminar hun holder i Sverige (lige nu online pga corona) Derefter sender du/i alle jeres papir fra jeres behandlinger i til Olga, når hun har gennemgået dem har du/i en samtale over skype med Olga, hvor hun vil fortælle jer hvad for en behandling hun mener, der ville passe bedst til jer. Næste step er i har samtaler med en psykolog 2 gange, da’ der sikkert er meget man gerne vil have talt om, både med de tidligere behandlinger man har gennemgået, og det nye behandlinger der skal ske i Rusland.

Næste step Skype samtale med din helt egen Læge/doktor, som også er hende der hjælper dig igennem alt når du/i kommer til Rusland, dvs du får ikke lige pludselig en anden, hvilket er fantastisk. Du får også din egen koordinator (svensk) som søger for alle dine ikke medicinske spørgsmål du måtte havde, både med transport, fly, ophold, visum, forsikring osv. Så du til sidste følger dig helt tryk ved at rejse til Rusland.

3 – Hvad gør de anderledes på kliniken hos Olga?

Når du ankommer til Rusland har du tid næste dag til en masse test og prøver, noget kan være individuelt, da’ de ser på vores egen historik i stedet for bare at gøre det samme hos alle patenter. Men ens for alle er de starter med alle er ultralyd scanning og smear-test og blodprøver mange af dem har du sket ikke fået taget i DK, urinprøve og hvis du har din kæreste/mand med er det også her han laver den første sædprøver, de vil gerne ha’ 2 så en mere dagen efter, for at bruge den med det bedste resultat. Så skal du ha’ taget EKG og GP og Lunge x ray og tilsidst hysteroscopi hvor de tjekker efter om der skal sidde polypper eller cyster som de vil fjerne med det samme, og derefter laver de scratching af livmoderen tar’ celle prøver og dyrker dem i ca 7 dage for at se om dit miljø i livmoderen er klar, til at modtaget dit æg.

Husk jeg er ikke læge, jeg kan ikke sige hvad der er rigtigt eller forkert at gøre, jeg fortæller bare min historie!

4 – Hvad for en metode skal i bruge?

ICSI som i Danmark, dog efter 6 måneders medicin da’ mine celler viste jeg ikke producere nok progesteron, (hvilket er det, der gør man holder på en graviditet) Vi har valgt garanti pakken, dvs hvis vi ikke får en baby, får vi 80% af pengene tilbage.

5 – Hvor mange æg får du lagt op?

Kun et æg.. Fortæller lige hvorfor: Hos Olga dyrker de alle æg til dag 5 så det bliver blastocyster derefter laver de PGS på alle dine æg, så det kun er de bedste der bliver frosset ned, så kun AA-AB-BA-BB så chancen for at ligge 2 tilbage er ikke større i dette tilfælde. I kan finde mere om kvalitet af blastocyster hvis i googler: Blastocyst quality score.

6 – Hvad koster sådan et forløb hos Olga?

Der findes mange forskellige pakker, i kan læse mere på dette her link
Priser

Håber jeg kunne besvare en del af jeres spørgsmål på Instagram, og hvis i vil følge med i vores behandling er i Rusland nu, så hop ind og kig med <3

Link til klinikken

Olga Fertility Clinic

I er velkommen til at skrive privat til mig både på instagram eller mail, hvis i har andre spørgsmål eller tanker <3

mail@joandivine.dk

Jeg vil lige tilføje hvis du er alene kvinde så tøv ikke, da’ de også laver Embryo adoption her<3 Bare i denne her uge tor jeg der er 30 kvinder alene afsted, det er jo fantastisk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top