Så forskellige er vi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Der var engang en mand som sagde til mig, det vil aldrig gå med dig og Michael, i er alt for forskellige og “Lige børn leger bedst” sagde han helt seriøst…

Bevares vi kommer ikke helt fra de samme kår, men vi er nu begge 2 vokset op med kærlighed, hvilket vejer mest i min verden..

Kan huske jeg tænkte en del over det, i starten før vi blev kærester og for at være ærlig så kommer det nogle gange op og vende igen, for vi er super forskellige… Men tror helt sikkert også det er derfor vi komplettere hinanden godt;) Vi har trods alt været sammen i 7 år ?

Megen der er alligevel nogle ting, læs lige med her..

1 – Michael elsker at have mennesker omkring ham, jeg derimod er mere til knap så mange mennesker og så helst kun min familie og meget meget tætte venner.

2 – Hvis det stod til Michael ville han helst holde STOR fødselsdag hvert år, jeg derimod er slet ikke til store fester når jeg har fødselsdag, helst bare en stille og hyggelig dag sammen med Michael eller min familie & sviger familien, derfor skulle jeg overtales meget før jeg ville holde min 40 års fødselsdag sidste år.

3 – Michael elsker at bo tæt på hans Mor og Far og har altid gjort det, og er meget knyttet til dem, jeg derimod bor jo rimeligt lang fra min familie og ser dem ikke så tit, da’ de jo bor i Jylland men prøver så ofte jeg kan, men jeg ville også sagtens kunne undvære dem i længere tid, har jo rejst meget og boet i Miami og Grækenland. Jeg vil meget gerne bo i udlandet igen, men det får jeg ham nok ikke med på;)

4 – Michael elsker at træne og gør det gerne 2 gange om dagen (både dans og styrketræning) Jeg derimod træner skam også men ikke helt så meget af lyst, nok mere for ikke at få dårlig samvittighed over Michael træner så meget, jeg vil faktisk helst gå lange ture lytte til podcasts osv;)

5 – Michael er B menneske han elsker at sove længe og går meget sent i seng eller ser tit serier sent om aften, jeg er totalt A menneske super frisk om morgenen og dagen, men om aften er jeg nok ikke den man skal se serier eller film med, da’ jeg for det meste falder i søvn.. undtagen når vi er i biografen.:)

6 – Michael spiser alt det usunde vi har herhjemme, jeg kan sagtens gemme til flere uger! Så når man har lyst til noget er det tit væk! er begyndt at gemme det jeg køber nogle gange, eller bevist købe noget jeg ved han ikke kan lide ;)))

7 – Michael kan rigtig godt lide at lave tv og elsker at være på, jeg har sagt nej til det meste jeg er blevet spurgt om mht tv, da’ jeg i virkeligheden er en meget privat person.

8 – Michael elsker at udfordre sig selv, som den gang han skulle bestige Kilimanjaro, blev jeg også spurgt om jeg ville med, men sådan noget er sket ikke mig!! Jeg ville bruge alt min tid på at tænke på hvor meget der kunne gå galt, og det siger mig heller ikke rigtig noget, tænker jeg er meget nede på jorden som person.. sagt på en jysk måde;)

9 – Michael syntes bestemt ikke Angel skal være i sengen, jeg ville jo også helst hun ville blive i sin kurv, som er lige ved siden af sengen, men hun har det med at hoppe op om natten og hun bliver i min fodende, hun ved jo jeg ikke smider hende ned i kurven igen <3 (når Michael ikke er hjemme, ligger hun i hans side ? hun er en lille snu en <3

10 – Jeg er sikker på vores liv ville være super kedeligt, hvis vi var 100% ens;) Jeg tænker man bare skal lære og leve med hinandens forskelligeheder og helst uden og ændre på hinanden, mere tilpasse sig ind i hinandens måde at leve livet på.

1 kommentar til “Så forskellige er vi”

  1. Tillykke med jeres lille kærligheds baby. Læste lige at du havde skrevet at lige børn lege bedst. Som du havde fået at vide da du mødte Michael. Det kan godt være at man siger det. Men husk lige børn keder sig ofte sammen 😉 😉 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top