Farvel 2019 Lad os håbe 2020 bliver bedre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Nu er det snart farvel til 2019, og personligt gør det mig slet ikke noget, man skal ikke langt tilbage på denne profil, for at finde ud af 2019 (heller) ikke har været mit år. Der har været mange overvejelser i 2019 bl.a. at stoppe med #fertilitetsbehandling da’ det hele jo er et spørgsmål om hvornår nok er nok..?? kunne endelig godt tænke mig at prøve hvordan min krop er uden hormoner og medicin, som den har været fyldt med de sidste 7 1/2 år.. ?
.
.
Så derfor bliver 2020 et år hvor jeg vil bruge meget mere tid på mig selv, og ja det tør jeg faktisk godt skrive, uden at tænke over hvad andre tænker. Jeg har brug for at sætte mig selv i fokus, og arbejde med mig selv, jeg skal ud og holde foredrag om fertilitetsbehandling, møde en del af jer som, er i samme båd.

Så 2020 håber du er lidt sødere ved mig end 2019 har været.
Godt nytår til alle mine skønne følgere, Til jer i behandling og alle jer som prøver at blive gravide må 2020 blive jeres år .

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top