Skulle vi ikke stoppe med at romantiser barnevognen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Jeg syntes ofte der er en tendens til at baby’er bare skal kunne li’ barnevognen lige fra dag 1.
Lad mig lige slå en ting fast, det er nærmest kun i Danmark vi har den forestilling og hvis baby’en ikke kan li’ det så skal de bare lære det, nogle syntes det er okay at barnet græder sig i søvn nogle kan slet ikke få deres moderhjerte med til det og det er også i orden. Jeg er nok sådan en Mor der ikke syntes det er okay at de skal græde sig i søvn, der er forskel på om barnet er lidt utilfreds med situationen eller om barnet faktisk er utryg. Jeg har ikke tal på hvor mange  gange vi har prøvet med Felix. Og hvor mange gange vi har givet op, da’ han virkelig var oprigtig ked og utryg ved situationen.

Felix er nu 8 måneder og det er først nu vi kan køre lidt mere med barnevogn/klapvogn og hvor han også nogle gange sover i den. Og det er også okay. 

Selvfølgelig syntes jeg det kunne være rart bare at komme ham i barnevognen og så bare trille, men jeg har bare indstillet mig på at sådan en baby er Felix altså ikke. Og så kan jeg hvile i det. 

Alle babyer skal lære ting det ved jeg, men alt ting til sin tid, i stedet for at bliver frustrere over det gang på gang ikke lykkes, så gør vi bare noget andet og det kan også være lige så godt. 

Barnevogn er ikke et must. Så når vi går tur nu, har vi altid bæresele med, den ville han ikke i da’ han var lille. Så kan vi altid skifte, når han gerne vil op og ha’ lidt tryghed. 

Håber det giver lidt ro til alle jer mødre, som har et barn, som heller ikke lige er klar til barnevogn endnu. Husk at skal læres og i skal nok komme ud og trille. Men først når den lille er klar til det🥰

Vi har lige været en tur i Spanien, hvor det lykkes os at få Felix til at sove 2 timers lur når vi gik tur. Det tar vi som en succes oplevelse.

Annonce Klapvogn i Spanien er fra Twistshake og den vi bruger hjemme er fra Kærebørn i Ballerup af mærket Emmaljunge. Bæresele er fra Miamilly.

1 kommentar til “Skulle vi ikke stoppe med at romantiser barnevognen”

  1. Susan Petersen

    Jeg synes, det er så skønt, at du vælger at være åben og dele oplevelser og erfaring her. Hatten af for det. Du tillader at tvivle på hvad ‘man’ bør og det er befriende. Så alt godt til jer tre skønne mennesker👍❤️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top