BH’er med god pasform?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Indeholder betalt samarbejde links

Ja som overskriften lyder, så har jeg været på jagt længe, for at finde nogle eller bare en BH, som ikke er en amme bh, men en som kan holde styr på de her bryster som bare ikke sidder der hvor de skal mere, eller ikke der jeg syntes de skal sidde;)

Det er jo ingen hemmelighed at mine bryster var blevet rigtig store, efter alle de år med hormonindsrøjtninger og vægtøgning, så jeg havde faktisk en ide om, da jeg tabte mig 20 kg efter jeg fik Felix, 11 kg var min gravitets vægt, de andre de kg jeg tog på igennem de 9 år i behandling, så ville de her bryster nok ikke se helt sådan ud som de havde gjort tidligere.. det kan man sige jeg fik ret i..

De fleste bh’er jeg har prøvet og dem jeg har fra før jeg blev gravid og ammet de passer ikke, da’ tøserne er blevet ret slappe… Så når jeg bukker mig ned, ja så falder de altså ud, virkelig ikke noget kønt syn.. :/

Så nu har jeg i samarbejde med Hunkemöller fundet 2 bh’er som holder tøserne inde og de sidder jo fantastiske, både pasform og så er de super flotte så det er en win win situation. Hvad er endnu mere win win, er at Hunkemöller også har en side med rabatkoder så du kan være heldig at få en god bh hjem til næsten ingen penge”. 

Den her flotte BH var en af dem som sad helt perfekt, og så er den jo langt fra kedelig;)

Jeg manglede virkelig også en sort BH, udover min ammebh hjemme, den er også ved at være træt, Jeg fandt en som sidder lige så godt som den anden den er så fin. Glæder mig så meget til at gå i andet and ammebh’er snart.

Hvis man tar’ et kig rund på deres side, så finder man altså mange gode ting ikke kun bh’er men også badetøj, strømpebukser, selvsiddende strømper og accessories.

Jeg ved ikke om i kan huske at jeg for noget tid siden, skrev jeg ikke kunne få mig selv til at gå på stranden i år, da’ jeg ikke følte min krop var “god” nok mere, og det var jo faktisk fordi jeg ikke kunne finde nogle bikinier eller badedragter hvor mine bryster ikke faldt ud, ville ønske jeg havde kiggede lige mere på Hunkemöller’s side for der er virkelig en del badetøj jeg sagtens kunne bruge, bla den som hedder kira ville være så fin, så må vi altså taget på en familie ferie snart, så jeg kan bruge den:)

Så er det bare igang med at shoppe. Jeg er i hvertfald ikke færdig, nu har jeg endelig fundet en side, hvor lingeri både passer og er flot.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Scroll to Top