Vores fertilitetsbehandling fra start til slut?

Så forskellige er vi

Der var engang en mand som sagde til mig, det vil aldrig gå med dig og Michael, i er alt for forskellige og “Lige børn leger bedst” sagde han helt seriøst…

Bevares vi kommer ikke helt fra de samme kår, men vi er nu begge 2 vokset op med kærlighed, hvilket vejer mest i min verden..

Kan huske jeg tænkte en del over det, i starten før vi blev kærester og for at være ærlig så kommer det nogle gange op og vende igen, for vi er super forskellige… Men tror helt sikkert også det er derfor vi komplettere hinanden godt;) Vi har trods alt været sammen i 7 år 🙂

Megen der er alligevel nogle ting, læs lige med her..

1 – Michael elsker at have mennesker omkring ham, jeg derimod er mere til knap så mange mennesker og så helst kun min familie og meget meget tætte venner.

2 – Hvis det stod til Michael ville han helst holde STOR fødselsdag hvert år, jeg derimod er slet ikke til store fester når jeg har fødselsdag, helst bare en stille og hyggelig dag sammen med Michael eller min familie & sviger familien, derfor skulle jeg overtales meget før jeg ville holde min 40 års fødselsdag sidste år.

3 – Michael elsker at bo tæt på hans Mor og Far og har altid gjort det, og er meget knyttet til dem, jeg derimod bor jo rimeligt lang fra min familie og ser dem ikke så tit, da’ de jo bor i Jylland men prøver så ofte jeg kan, men jeg ville også sagtens kunne undvære dem i længere tid, har jo rejst meget og boet i Miami og Grækenland. Jeg vil meget gerne bo i udlandet igen, men det får jeg ham nok ikke med på;)

4 – Michael elsker at træne og gør det gerne 2 gange om dagen (både dans og styrketræning) Jeg derimod træner skam også men ikke helt så meget af lyst, nok mere for ikke at få dårlig samvittighed over Michael træner så meget, jeg vil faktisk helst gå lange ture lytte til podcasts osv;)

5 – Michael er B menneske han elsker at sove længe og går meget sent i seng eller ser tit serier sent om aften, jeg er totalt A menneske super frisk om morgenen og dagen, men om aften er jeg nok ikke den man skal se serier eller film med, da’ jeg for det meste falder i søvn.. undtagen når vi er i biografen.:)

6 – Michael spiser alt det usunde vi har herhjemme, jeg kan sagtens gemme til flere uger! Så når man har lyst til noget er det tit væk! er begyndt at gemme det jeg køber nogle gange, eller bevist købe noget jeg ved han ikke kan lide ;)))

7 – Michael kan rigtig godt lide at lave tv og elsker at være på, jeg har sagt nej til det meste jeg er blevet spurgt om mht tv, da’ jeg i virkeligheden er en meget privat person.

8 – Michael elsker at udfordre sig selv, som den gang han skulle bestige Kilimanjaro, blev jeg også spurgt om jeg ville med, men sådan noget er sket ikke mig!! Jeg ville bruge alt min tid på at tænke på hvor meget der kunne gå galt, og det siger mig heller ikke rigtig noget, tænker jeg er meget nede på jorden som person.. sagt på en jysk måde;)

9 – Michael syntes bestemt ikke Angel skal være i sengen, jeg ville jo også helst hun ville blive i sin kurv, som er lige ved siden af sengen, men hun har det med at hoppe op om natten og hun bliver i min fodende, hun ved jo jeg ikke smider hende ned i kurven igen <3 (når Michael ikke er hjemme, ligger hun i hans side 😉 hun er en lille snu en <3

10 – Jeg er sikker på vores liv ville være super kedeligt, hvis vi var 100% ens;) Jeg tænker man bare skal lære og leve med hinandens forskelligeheder og helst uden og ændre på hinanden, mere tilpasse sig ind i hinandens måde at leve livet på.

 

Hvor forskellige er i som par??

4 kommentarer

 • Pernille Petersen

  min kæreste og jeg har været sammen i 3 år nu her, og vi er også to vildt forskelelige personer. på en måde kan jeg se mit forhold i jeres, da min kæreste er list lige som dig og jeg er meget ligesom Michael, og vi får det også til at køre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naia Bang

  Den 13. maj har min mand og jeg været kærester i 30 år (- den 11. maj har vi været gift i 28 år) – og vi kunne ikke være ret meget mere forskellige: Jeg er udadvendt, impulsiv og utålmodig, mens han er indadvendt og skal tænke længe over tingene. Jeg ELSKER at rejse – han vil nødigt syd for Limfjorden. Jeg brænder ud ved 22-tiden han går sjældent i seng før ved 2-tiden om natten.
  Og så videre…
  Men de ting, vi har til fælles, opvejer så rigeligt forskellighederne: Kærligheden til vores fire hunde – og ikke mindst til hinanden! 🧡 Så at være meget forskellige kan være en velsignelse, hvis blot man husker at give hinanden plads.
  Knus til jer begge fra Nordjylland 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne Divine Søndergaard

  Jeg synes det er super godt skrevet Joan😘
  Og ved du hvad, jeg har faktisk aldrig rigtig tænkt over, hvor forskellige i er, hver gang jeg har været hos jer, har i altid virket så forstående og glade for hinanden.
  Og det kan godt være lige børn leger bedst, men to fra forskellige vilkår , giver hinanden flere udfordringer, og er bestemt ikke kedeligt❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten

  Nu har jeg kendt dig og Michael efterhånden i nogle år og i spare super med hinanden er det for hinanden.
  Støtter hinanden i er det jeg vil kalde soul mates 💗
  Så kan godt være nogen mener at lige børn leger bedst.
  Men ulige børn har mange flere ting at spare om og har det sjover.
  I er skønne sammen og har det godt sammen.
  I med og mod gang 😁💗
  Kan kun sige håber drømmer bliver til noget for jer.
  De kærligste hilsner morten

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores fertilitetsbehandling fra start til slut?